PRIKE ASORTIMENTAS PASIPILDĖ GOURMANTE PRODUKTAIS

LOGO GOURMANTE

Gourmante prekės ženklas siūlo tik aukščiausios kokybės, autentiškus ir tradicinius maisto produktus iš Viduržemio jūros regiono.

Devizas “Food, the med way” siūlo vartotojams sveikesnį Viduržemio jūros regiono gyvenimo būdą, kuris žinomas visame pasaulyje, kaip skatinantis sveiką gyvenimo būdą ir užtikrinantis ilgaamžiškumą.

Gourmante produktai yra 100 % natūralūs. Be priedų, konservantų ir dirbtinių dažiklių. Naudojami organiniai ir bio produktai bei ekologiškos pakavimo medžiagos.

ALIEJUS iš Graikijos ir Ispanijos

Ispanija – pagrindinė alyvuogių aliejaus gamintoja pasaulyje.  Aliejaus gamybai atrenkamos tik geriausios ispaniškos alyvuogės, kurios yra išspaudžiamos šaltu spaudimo būdu per 24 valandas nuo jų nuskynimo, tai užtikrina aukštą aliejaus kokybę bei gerą skonį.

Graikija yra trečia pagal dydį  alyvuogių aliejaus gamintoja, tačiau pirmauja aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus gamyboje. Visame pasaulyje vertinamas graikiškas alyvuogių aliejus pagamintas naudojant tradicinius alyvuogių auginimo metodus, derliaus nuėmimo ir alyvuogių spaudimo būdus.

ALYVUOGĖS iš Graikijos

Gourmante graikiškos alyvuogės yra 100% natūralus produktas, gamybai nenaudojami papildomi priedai. Alyvuogės yra išsaugojusios visas naudingas maistines medžiagas ir natūralią spalvą.

Alyvuogės skinamos rankomis tradiciniais metodais, naudojamos tik aplinkai draugiškos kenkėjų kontrolės procedūros. Produktai gaminami pagal autentiškus graikiškus receptus.

PADAŽAI iš Italijos

Gourmante padažai gaminami pagal autentiškus itališkus receptus. Padažų gamybai naudojami tik natūralūs produktai, be papildomų priedų ir konservantų.

DARŽOVĖS iš Graikijos

Gourmante daržovės auginamos Makedonijos srityje, Pieria regione Graikijoje. Produktai gaminami pagal autentiškus tradicinius graikiškus receptus. Naudojamos tik aukščiausios kokybės ekologiškos daržovės, gamyboje nenaudojami papildomi priedai ir konservantai.

Atgal

Visos teisės saugomos. Prike Lietuva 2019